Geef jezelf over aan het moment, jullie dag is zo voorbij, maar laat het moment voor altijd bestaan.

Na mijn studie organisatie psychologie ben ik begonnen in het bedrijfsleven en ik heb daar een aantal jaar in voornamelijk sales-management rollen gewerkt. Een aantal steekwoorden die ik hoor als ik om mij heen vraag naar waar je aan denkt bij mij, Edwin van de Graaf, fotograaf achter the time is now bruidsfotografie: vader, man, vriendje, gezelligheid, hockey, muziek, mensen, kunst….

Toen ik vader werd van mijn twee kindjes en meer en meer de verkoopcijfers boven mijn oprechte  interesse in mensen kwamen te staan heb ik het roer omgegooid. Ik ben de Pabo gaan doen, heb ook nog heel even voor de klas gestaan, totdat meer en meer mensen mij vroegen om foto’s te maken…

In 2010 heb ik besloten om mij fulltime op mijn bedrijf te richten en om te gaan doen wat ik echt leuk vind, het vastleggen van mensen en de emoties daaromheen.

Naast vele opdrachten voor het bedrijfsleven (zie daarvoor www.edwinvandegraaf.nl) vind ik het fantastisch om op jullie mooiste dag van jullie leven zoveel mogelijk onzichtbaar aanwezig te zijn om de dag zo vast te leggen zoals die echt gebeurt.
Uiteraard is er ook een moment, of liever een aantal korte momenten om jullie op jullie mooist vast te leggen en is er ruimte voor groepsfoto’s.

Waarom the time is now? Ik ben altijd al fan van Moloko geweest en dus ook van het nummer van deze band. Toen mijn vrouw, Ruby, en ik gingen trouwen was dit dan ook het openingsnummer van ons feest.

Geef jezelf over aan het moment, jullie dag is zo voorbij, maar laat het moment voor altijd bestaan.